Komarniki

Komarniki

Komarniki

Zakaj izbrati komarnik:

 • Miren spanec
  Z našimi komarniki bodo vaše noči mirne in vaš spanec nemoten, saj boste varni pred insekti in žuželkami.
 • Trajnost investicije
  Zaščita pred insekti je odlična investicija saj ponuja optimalno zaščito, napredni materiali pa zagotavljaj dolgo življensko dobo brez dodatnega vzdrževanja.
 • Dodatek k izgledu
  Aluminijaste dele komarnika lahko poljubno barvamo v RAL barvni shemi. Z njimi še dodatno olepšate vaš dom.
 • Kvaliteta
  Vsi sestevni deli komarnika so izdelani iz izbranih nerjavečih materialov, mrežica je odporna in ne zbledi pod vplivom sončne svetlobe.
 • Dodatna zaščita
   Alergije na cvetni prah so vse bolj pogoste. Komarniška mrežica ponuja dodatno zaščito pred cvetnim pelodom.
 • Prijazno do okolja
  Z uporabo kemičnih sredstev proti mrčesu škodujemo živalim in obremenjujemo  okolje. Komarniki so v primerjavi s temi sredstvi okolju prijazni.
 • ROLO KOMARNIK

  Rolo komarniki

  To je komarnik, ki se podobno kot roleta navije v svojo omarico, kjer ostane zaščiten in skrit pred pogledi. Odpiranje je možno vertikalno ali horizontalno. Prednost tega komarnika je -KLIK« sistem odpiranja, ki ga poznate že pri ROLTEK-ovih integriranih komarnikih (pri roletah). Dvojni horizontalni komarnik ni več dobavljiv. Kot odlična in dovršena alternativa temu sistemu je drsni komarnik.

  DRSNI KOMARNIK

  Drsni komarniki

  Drsni komarnik je sestavljen iz fiksnega okvirja, ki drsi po posebnih ALU vodilih. Primeren je za zaščito pred mrčesom pri osebnih prehodih na teraso ali na balkon. Možna je izvedba enega drsnega krila ali kombinacija dveh.

  FIKSNI KOMARNIK

  Fiksni komarniki

  Fiksni sistem komarnika sigurno poznate že od prej. Pritrdi se ga direktno na okno ali v odprtino. Dobavljiv je s ščetko ali brez nje. Je izredno lahek in vzdržljiv. Možna je izvedba tudi v nestandardnih oblikah (trapez, trikotnik,…)

  KRILNI KOMARNIK

  Krilni komarniki

  Ta sistem komarnika se krilno odpira z notranje strani. Uporablja se ga pri vhodnih vratih ali pri vstopu na balkon ali teraso. Da komarnik ostane zaprt skrbi magnet. Lahko je vgrajen na okno ali v odprtino.

  PLISE KOMARNIK

  Plise komarniki

  Plise komarniki so najnovejši sistem samostojnih komarnikov in so namenjeni za zaščito pred mrčesom za prehode na balkon ali teraso. Izdelani so točno po meri in vam tako zagotavljajo garantirano zaščito.

  NIHALNI KOMARNIK

  Nihalni komarniki

  Nihalni komarniki so izvedba krilnih komarnikov, ki omogoča kar 240° kot premikanja. Tako lahko komarnik brez težav odprete tudi kadar imate zasedeni obe roki, zapre pa se samodejno. Poseben magnetni sistem poskrbi, da komarnik ostane zaprt tudi v vetru.

  ELEKTRO ROLO KOMARNIKi

  Elektro rolo komarniki

  Elektro rolo komarniki so udobna rešitev za okna velikih dmenzij. Omogočajo zaščito za okna do širine 300 cm in višine 360 cm. Ko komarnik dvignete se podobno kot roleta navije v omarico. Z našimi komarniki se boste lahko v svojem domu udobno sprostili ne da bi vas motili komarji, muhe in drug mrčes. Nudimo vam rešitev, ki zagotavlja 100% zaščito.

  Katalogi