O podjetju

O podjetju

O podjetju

Boplast je specializirano podjetje na področju svetovanja in iskanja optimalnih rešitev za nakup najkakovostnejšega stavbnega pohištva in ostale pripadajoče opreme. Ponašamo se z 15 letno tradicijo, ki jo kot družinsko podjetje uspešno širimo tudi izven meja dolenjske. Naša največja reklama so zadovoljni kupci naših oken in vrat in njihovi ponosni uporabniki.

V Novem mestu smo za vas opremili sodoben salon, kjer bogato in strokovno prikažemo najkakovostnejšo ponudbo oken in vrat ter zadovoljimo tudi najzahtevnejše kupce. Največje prednosti naše ponudbe so dolgoletne izkušnje pri opremljanju stanovanjskih hiš, kakor tudi zahtevnih stanovanjskih in poslovnih objektov, preverjeno strokovno svetovanje, iskanje najboljših rešitev za stranko že v fazi projektiranja, možnost primerjave in izbire stavbnega pohištva iz različnih materialov (alu, les, pvc) na enem mestu in še bi lahko naštevali.

Zakaj le, obiščite Boplast in se prepričajte o naši vrhunski ponudbi. Naši prijazni svetovalci vas bodo popeljali v sodoben svet oken in vrat in poskrbeli za izbor tehnološko najbolj izpopolnjenih produktov najboljših Slovenskih proizvajalcev. Ker je energija denar, boste s strokovnim nasvetom lahko veliko privarčevali, velik poudarek pa namenjamo tudi sami vgradnji elementov, saj so vaša okna, vrata in ostali elementi vgrajeni po najvišjih Evropskih standardih (RAL montaža). To vam zagotovimo s strokovno usposobljenim skupinam monterjev, ki bodo vaša pričakovanja zagotovo izpolnili, skupaj pa se bomo trudili, da pričakovanja vedno presežemo!